Wednesday, November 16, 2011

Endnu mere Danske bank API

Michael fra wmp har også lagt et simpelt library ud til danske bank, denne gang i .NET med ca samme funktionalitet som mit eget php library, så der er noget for en hver smag for folk der gerne vil snakke direkte med banken :)

Selv er jeg ved at rode med en widget som viser de seneste 4-5 transaktioner så man kan have den på sin main screen, og i den forbindelse er det første spade stik taget til et android library tilgængeligt på github.

Det er enkelt at bruge:

Men det er frygteligt at tænke på - android library'et indtil vidre fylder ~480 linjer kode, mens php klassen tidligere nævnt kun fylder 88 linjer kode. Kanske jeg skal have læst op på java og android platformen  :)

3 comments:

 1. Hej.

  Virker dette stadig. Jeg prøvede kildekoden fra wmp og det virker ikke.. Kan du teste om din applikation/kode stadig virker pr. 10-02-2012? Det ville være dejligt, at have direkte adgang til konto information osv :)

  Mvh.
  Morten

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg er faktisk skiftet fra danske bank til en anden bank så jeg har ikke mulighed for at teste det - det virkede dengang jeg lave det :) (Men hvis du selv vil teste det vil jeg anbefale at prøve med php versionen den er langt mere simpel at teste da du ikke skal til at hive et android sdk ind og så vidre)

   EDIT hmm - jeg prøvede faktisk lige at logge på selvom jeg ikke længere er kunde (i teorien er der jo ikke noget i vejen for at se sine gamle transaktioner tænkte jeg) men får følgende fejl:

   Got error: 'Du kan ikke logge på med denne version. Opdatér din app til nyeste version og prøv igen.'

   Det ser dog ud til at den godt vil logge mig ind hvis jeg sætter appVersion til f.eks 5.3 (hvor den før var 2.3 - men den returnere ikke nogen konti - jeg er jo ikke længere kunde)

   du er velkommen til at forke gist'en med dine rettelser :)

   Delete
 2. Hej,

  Jeg vil gerne prøve at forke Gist'en og rette til; men kan ikke helt få emulatoren til at spille.

  Jeg bruger gerne nogle timer på at debugge kommandoerne osv., hvis jeg kan få en pointer i den rigtige retning? :-)

  ReplyDelete